Surfing ry kotisivu

Surfing ry on yksi Suomen vanhimpia purjelautaseuroja, joka järjestää koulutusta, kilpailuja ja tapahtumia pääkaupunkiseudulla. Surfing ry:n kotiranta sijaitsee Mellstenissä (Westend/Haukilahti), josta löytyvät seuran kontit. Ranta kokoaa yhteen purjelautailusta kiinnostuneita ja lajia harrastavia ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Meren ollessa auki voit lähes joka päivä bongata rannasta ja mereltä tuulta haistelemaan tulleita surffareita.

Surfing ry järjestää lajista kiinnostuneille vuosittain alkeiskursseja ja seuralta löytyy myös yhteiskäyttöön tarkoitettuja välineitä, joilla uudet harrastajat pääsevät kätevästi alkuun! Omat varusteet hankkineille surffaajille on rannan tuntumassa sijaitsevissa konteissa lautojen ja purjeiden säilytyspaikkoja.

Alkeiskurssien, konttipaikkojen sekä muiden tapahtumien lisäksi seura on myös mukana Suomen Purjelautaliiton kilpailutoiminnassa.

Purjelautailu on yksi valloittavimmista urheilulajeista - siinä yhdistyy lainelautailun jännitys ja purjehtimisen rauha. Yksikään muu laji ei tarjoa yhtä vahvaa tunnetta ulkona olemisesta ja vaivattomasta liikkumisesta veden päällä.

Tervetuloa mukaan toimintaan - rannassa nähdään!

Linkkejä

Surfing ry:n tuulimittari kotirannan edustalla Miessaarenselällä

Surfing ry facebookissa

Surfing sähköpostilista, vain jäsenilleKova tuuli on tosi voimaa,
kova tuuli on jumalan nauru,
joka saa meret liikahtamaan.

Kova tuuli on tosi voimaa,
kova tuuli on upea hulluus.
Hyvä tuuli, ota meidät mukaan.

(Kauko Röyhkä, Tuulee, 1984)
Comments